De M.S. Stainless International Group – kortweg MSS – is fabrikant en voorraadhouder van roestvrijstaalcomponenten en appendages die gebruikt worden in leidingsystemen, tanks en procesapparatuur voor voedings- en genotsmiddelenindustrie. 

‘Appendagefabrikant zonder productie’

Door eigen research en ontwikkeling te combineren met de know how van gespecialiseerde bewerkingscentra wereldwijd is MSS in staat om voor haar klanten een optimale prijs/kwaliteit verhouding te realiseren voor zowel internationaal genormaliseerde, als klant specifieke roestvaststaalproducten.

Onze visie!

Onze unieke en eigenzinnige bedrijfsfilosofie zorgt ervoor dat wij ‘blijvend een maximale toegevoegde waarde voor onze afnemers kunnen realiseren!’ Het is in een dynamische en globaliserende markt  van wezenlijk belang Research & Ontwikkeling in eigen huis te hebben. De productie zelf kan door middel van 3D productietekeningen, Inventor en/of Auto-CAD, worden uitbesteed aan gespecialiseerde bewerkingscentra wereldwijd. Dit is noodzakelijk omdat in ontwikkelde landen lonen en kosten snel stijgen, waardoor in andere werelddelen goedkoper geproduceerd kan worden. Een vaste geografische productiefaciliteit is daarbij ‘een blok aan het been’. Vanwege deze innovatieve en eigenzinnige bedrijfsfilosofie heeft MSS in de afgelopen decennia niet alleen gezorgd voor kwaliteitsproducten tegen een stabiel prijsniveau maar heeft zij voor haar afnemers met haar kernproducten zelfs forse prijsverlagingen kunnen realiseren en daarbij tevens de kwaliteit -voor zover nodig- kunnen verbeteren.